Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna pierś :)
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Pierś pokroić na większe części,dodać wszystkie składniki,wymieszać i odstawić na 20min. Osobno ugotować ryż na pół miękko. Zamarynowaną pierś wrzucić na patelnię na rozgrzany tłuszcz i smażyć około 15min. Trawę po usmażeniu piersi wyjąć i wyrzucić,zapach nam pozostał. Dodać ugotowany ryż,doprawić potrawę do smaku,chwilę jeszcze poddusić. Na końcu dodać posiekany szczypiorek.
Smacznego życzę!