Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rekomendacja do dzisiejszego przepisu: Zrób z podwójnej porcji! Nie mogłam się od tych pysznych i delikatnych placuszków oderwać, są rewelacyjne. Te pyszne placuszki z cukinii robi się bardzo szybko a jeszcze szybciej znikają z talerza. Dodatek pieprzu kajeńskiego dodaje im wspaniałego smaku. Wystarczy mala szczypta.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Składniki
Cukinie umyc, odciąć z niej końcówki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Starta cukinie posolić, dobrze wymieszać i odstawić na sicie, aby odciekł z niej sok.
Do odciśniętej z soku cukinii dodać starta cebule i czosnek, posiekany koperek, jajka, kasze i doprawić pieprzem. Całość dobrze wymieszać. Placuszki smażyć na zloty kolor, z obu stron na gorącym oleju. Smacznego!