Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rendang to bardzo aromatyczne malezyjskie danie z wolowiny duszonej w meczku kokosowym.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Składniki
Skladniki pasty zmiksowac w blenderze. Na patelni rozgrzac olej, dodac paste, cynamon, anyz, gozdziki i kardamon, smazyc okolo 2 min. Dodac mieso i trawe cytrynowa, smazyc minute. Nastepnie dodac mleczko i wode, dusic okolo 15min.Po uplywie tego czasu dodac kokos, liscie kaffir i cukier. Przykryc i dusic na malym ogniu okolo 1 1/2 godziny (az mieso bedzie bardzo miekkie) Gotowe danie posypac koledra i podawac z ryzem oraz chlebkiem naan.