Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 25
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23696
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20267
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 25
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23696
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20267
Składniki
Cebulę oraz pora pokrój w piórka, resztę warzyw zetrzyj na tarce.
Zeszklij całość na oleju, dolej wodę, dodaj przyprawy i duś ok. 20 minut. Pod koniec dołóż koncentrat, cukier oraz sok z połowy cytryny.
Filety umyj, pokrój na mniejsze części, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Opanieruj w mące i usmaż na oleju.
Ułóż warstwami, zaczynając od warzyw. Pokryj je częścią ryb i nakładaj naprzemiennie.Źródło: Telemax