Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie na obiad, ale jest rzeczywiście bardzo ostre.
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
Mięso lekko podsmażyć do zmiany koloru na 3 łyżkach oleju.
Bulion rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody.
Cebulę zeszklić razem z czosnkiem na 2 łyżkach oleju.
Do garnka wlać koncentrat i dodać wszystkie składniki oprócz sera i makaronu. Wymieszać i włożyć do gorącego piekarnika na 20 minut.
Do gotowego sosu wrzucić starty ser i ponownie włożyć do piekarnika na około 5 minut.
Makaron ugotować według przepisu.