Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne danie na Święta Bożego Narodzenia.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1187
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić razem z cebulą i przysmażyć na odrobinie oleju. Jedno jajko ugotować na twardo, ostudzić i pokroić. Płatki wrzucić na wrzącą wodę i gotować przez 3 minuty. Następnie dodać pokrojone jajko, jajko surowe, pieczarki, przyprawy do smaku i pokrojoną natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać, formować podłużne zraziki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoto.