Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sycąca kartoflanka"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Składniki
Ziemniaki, marchewkę, seler oraz pietruszkę obierz, umyj i drobno pokrój, a cebulę posiekaj.
Zeszklij ją w garnku na rozgrzanym maśle. Następnie dodaj pozostałe warzywa i krótko przesmaż.
Zalej całość wywarem i dopraw solą oraz pieprzem. Gotuj do czasu, aż warzywa będą miękkie, po czym je zmiksuj. Do gotowego kremu dodaj śmietanę i jeszcze raz doprowadź do wrzenia. Na koniec wrzuć podsmażony boczek i wsyp posiekany koperek.
<strong>Czas: 35 min 1 porcja = 230 kcal</strong>Źródło: Kurier TV