Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z pieczarkami"
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5254
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5254
Składniki
Przygotuj ciasto: jeśli robisz własne, połącz , wyrób, a następnie rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie o średnicy 24 cm. Włóż do lodówki na czas, gdy szykujesz nadzienie.
Piekarnik nagrzej do 200oC. Serek, kremówkę, jajko i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj ciasto. Wstaw do piekarnika na ok. 15 min. Oczyść pieczarki, pokrój, oczyść szparagi, usuń twarde części (duże szparagi zblanszuj).
Rozłóż dodatki na cieście, oprósz solą, pieprzem, zapiecz. Podaj z rukolą.Źródło: Świat kobiety