Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warkocz „francuz” z fetą"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 563
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 34
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 68
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 330
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 563
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 34
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 68
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 330
Składniki
Przepis przysłała Kinga Przyborowska z Biedruska
Szpinak duś w rondelku, aż woda odparuje. Dodaj masło, posiekany czosnek, duś 5 minut. Zdejmij z ognia, dodaj rozkruszony ser feta i ser żółty, utłucz jak ziemniaki.
Ciasta francuskie rozłóż na blaszce, natnij po lewej i prawej stronie. Na środku ułóż farsz, brzegi złóż, splatając jak warkocz. Posmaruj białkiem. Piecz 20-25 minut w temp. 200°C.
<strong>Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 10, cena za porcję 2,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie