Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i dla tego powstały te oto rolady, z farszem który pozostał mi z przygotowanych wcześniej gołąbków.
praska do czosnku, nóż, tłuczek, folia ,nitka kuchenna, patelnia,
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy a następnie kroimy na płaty. Płaty rozbijamy przez folię spożywczą, każdy płat smarujemy musztardą, nakładamy farsz gołąbkowy ,na farsz układamy paski ogórka kiszonego. Następnie zwijamy w rolady, obwiązujemy nitką kuchenną i smażymy do miękkości na maśle klarownym. Po usmażeniu z powstałego podczas pieczenia płynu przygotowujemy sos. Podajemy do drugiego dania. Farsz gołąbkowy; Mięso wkładamy do miski dodajemy przyprawy, przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko ugotowany ryż i kaszę. Pieczarki obieramy, kroimy w pół plastry, podsmażamy na oleju razem z obraną , pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu i wystudzeniu dodajemy do mięsa i mieszamy do połączenia składników. Czas przygotowania 60 minut + czas pieczenia.