Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wykwintna terrina z pstrąga i łososia"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Składniki
Łososia pokrój w paski 1 cm, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny. Pstrąga pokrój, zmiel ze śmietaną i winem. Formę keksową wyłóż folią spożywczą, zostawiając duży zapas poza formą.
Układaj warstwy: 1/3 pasty z pstrąga, połowę łososia, połowę fasolki, 1/3 pasty z pstrąga, resztę łososia i fasolki. Przykryj pozostałą pastą z pstrąga. Wierzch wyrównaj, przykryj folią. Formę włóż do większej formy napełnionej do połowy wodą, piecz godzinę w kąpieli wodnej w temperaturze 110°C. Podawaj ciepłe, udekorowane natką.Źródło: Na żywo