Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijańce wileńskie"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 34
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Składniki
Grzyby namocz w szklance wody, ugotuj do miękkości. Wołowinę opłucz, pokrój w cienkie plasterki, rozbij tłuczkiem, oprósz solą i pieprzem. Ogórek i 2 grzyby pokrój w plasterki, a cebulę w piórka. Płaty wołowiny posmaruj z jednej strony musztardą, ułóż na mięsie cebulę, plasterki boczku, grzybów i ogórków. Zwiń, formując roladki. Obwiąż nicią. Zrazy zrumień na oleju, podlej wywarem z grzybów. Dodaj grzyby, przypraw. Duś lub zapiekaj, np. w garnku rzymskim, pod koniec zalej śmietaną.Źródło: Na żywo