Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10524
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4907
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10524
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4907
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
ziemniaki obrać, i wydrążyć środki małą łyżeczką, ryż ugotowac i wymieszać z mięsem mielonym doprawic do smaku. ziemniaki napchać farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. śmietane i 1/2 szklanki wody wymieszać z zupą cebulową, zalać ziemniaki i włożyć do piekarnika 180 stopni na około 30 min od czasu do czasu polewając ziemniaczki sosem pod koniec można posypać je startym serem