Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki z białej fasoli w panierce"
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5254
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5254
Składniki
Fasolę namocz we wrzątku i odstaw na godzinę. Następnie ugotuj ją do miękkości w osolonej wodzie. Odcedź, przestudź i zmiel.
Cebulę obierz i posiekaj. Dodaj do fasoli. Wymieszaj. Wbij jajka i wsyp 2 łyżki bułki tartej. Dopraw solą i pieprzem. Wyrób. Z masy uformuj kotlety. Obtocz je w bułce tartej.
Smaż kotlety na rozgrzanym oleju razem z plastrami boczku. Gotowe kotlety podawaj na plastrach boczku, posypane natką pietruszki.Źródło: Takie jest życie