Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ziemniaki szpinakowe z czosnkiem"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
Ziemniaki dokładnie wyszoruj. Włóż do lekko osolonego wrzątku, ugotuj. Odcedź, lekko ostudź.
Szpinak rozmroź na sicie. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Masło stop na patelni, włóż szpinak i czosnek, oprósz solą i pieprzem, wymieszaj.
Duś 5 minut na małym ogniu. Dodaj pokrojony serek topiony, smaż na małym ogniu mieszając, aż się rozpuści.
Ziemniaki rozetnij na krzyż, na środek ułóż po łyżce szpinaku. Oprósz świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.
<strong>Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie