Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Burrito w chlebku pita"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10531
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 897
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4910
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10531
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 897
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4910
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
Szalotki i ząbki czosnku drobno posiekaj, zeszklij na oleju, a po chwili dołóż mięso mielone oraz pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę. Smaż kilka minut.
Dodaj pokrojone pomidory z puszki wraz z sokiem pomidorowym. Dopraw całość solą z pieprzem. Duś na małym ogniu około 20 minut, co jakiś czas mieszając.
Następnie dosyp odsączoną mieszankę meksykańską oraz czerwoną fasolę. Duś do miękkości składników.
Na koniec dodaj świeżą posiekaną kolendrę.
Pity podgrzej w piekarniku, przekrój je, robiąc kieszeń, i wypełnij je farszem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax