Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 478
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1664
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1101
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 123
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 97
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 478
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1664
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1101
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 123
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 97
Składniki
Do mąki dodaj sól i pieprz.
Masło z mąką drobno posiekaj, dodaj żółtka i zagniataj ciasto.
Schłódź w lodówce przez 30 minut. Wylep potem foremki.
Piekarnik rozgrzej do 200 st. C.
Wstaw babeczki, zmniejsz temperaturę do 200 st. C i upiecz.
Pieczarki, cebulkę i boczek pokrój w kostkę, przesmaż na oleju lub maśle, dopraw solą i pieprzem, przestudź.
dodaj starty ser, pokrojoną natkę. Wymieszaj.
Włóż po porcji do babeczek i zapiecz 10 minut.