Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z cukinii. Tylko 3 składniki. Zrobicie ją ekspresowo. Cukinia smażona w bułce tartej świetnie smakuje podawana z sosem śmietanowym. Można ją serwować również jako dodatek do dań obiadowych, np. z młodymi ziemniaczkami i jajkiem sadzonym.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 64
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 317
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 64
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 317
Składniki
Cukinię dokładnie umyj, osusz i pokrój w 5 mm plasterki.
Do miseczki wbij jajko, dodaj ulubione przyprawy. Jajko roztrzep widelcem.
Plastry cukinii obtocz w jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzej 3 łyżki oleju. Cukinię w bułce tartej smaż na średnim ogniu z dwóch stron na złoty kolor.