Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarka, jest to bardzo niedoceniony grzyb. Jest smaczna i łatwo dostępna. Dzisiejsza propozycja zaspokoi wiele delikatnych podniebień pod względem smaku. Polecam.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 322
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 27
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 322
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy na ćwiartki. Do tej potrawy wybieramy młode czyli nie otwarte pieczarki, więc nie obieramy ich.
Cebule obieramy i kroimy w piórka lub w większe kawałki.
Do pociętych pieczarek dodajemy pokrojoną cebulę. Dodajemy również sól, pieprz, oregano i majranek.
Następnie dodajemy masło i dolewamy trochę oliwy oraz wody.
Całość dusimy pod przykryciem około 30-45 minut do miękkości. A po tym czasie to już tylko smacznego.