Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 4 jajka 50g wędzonego łososia 1 łyżeczka szczypiorku 1 łyżka rzeżuchy 1 łyżka majonezu szczypta pieprzu Wykonanie: Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, wydrążamy żółtko. Łososia należy pokroić najlepiej w kostkę. W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez i żółtko jajek. Do smaku doprawiamy pieprzem. Farsz schładzamy w lodówce ok. pół godziny i nadziewamy nim jajka. Smacznego :)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 563
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 34
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 68
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 330
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 563
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 34
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 68
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 32
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 330
Składniki
Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, przecinamy na pół i wydrążamy nich żółtko. Łososia należy pokroić w kostkę. W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez, żółtka jajek i doprawiamy do smaku pieprzem. Farsz wstawiamy do lodówki na ok. pół godziny i schłodzonym nadziewamy jajka. Smacznego:)