Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja podania jajek na wielkanocny stół .
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23694
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 23
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23694
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20263
Składniki
Ugotowane jajka zalać zimną wodą. Aby je szybko obrać, nakryjmy garnek i chwilę potrząsajmy energicznie zawartością . Skorupki popękają i opadną na dno. Każde jajko przekroić na pół i oprószyć solą i pieprzem. Ułożyć na półmisku. Majonez zmieszać z jogurtem i kremem chrzanowym. Można dodać odrobinkę cukru. Szprycą wyciskać na jajka. Udekorować natką pietruszki, drobno posiekanym szczypiorkiem i kawałkami czerwonej papryki oraz kawiorem.