Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10548
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 910
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4924
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 847
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10548
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 910
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4924
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 847
Składniki
Boczek i cebule pokroić w kostkę . Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie . Zrobić puree .Do masy ziemniaczanej dodać boczek z cebulą z pośiekaną zieleniną doprawić pieprzem i solą .!!
Natłuszczonymi rękami formować małe kólki smażyć na tłuszczu i obsmażać aż nabiorą złotego koloru ..Dodajemy do mięs .