Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska.
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 482
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 482
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie: Foremki posmarować tłuszczem, ułożyć pomidorki. Jajka rozbełtać widelcem z mąka, mlekiem, śmietanką, dodać bazylię i wymieszać. Przyprawić do smaku i zalać pomidorki w foremkach. Obłożyć pokrojoną mozzarellą, oprószyć pieprzem. Piec w temperaturze 170-180 stopni przez 20 minut do zrumienienia i podawać na ciepło.