Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna przekąska na szczególną okazję.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Składniki
Wykonanie: Cebulę podsmażyć, dodać poszatkowane pieczarki i dusić do odparowania sosu. Następnie dodać umyty szpinak, ketchup, wędlinę, czosnek z solą, gałkę i jajo-lekko zamieszać. Ciasto francuskie pokroić na 12 równych części. Blachę do muffinek opłukać zimną wodą i we wgłębienia układać kwadraty ciasta. Nadzienie rozłożyć na przygotowanym cieście i obłożyć serem. Piec 10 minut w temperaturze 200°C, następnie zmniejszyć temperaturę do 180°C i dopiec przez kolejne 10 minut aż ser lekko zbrązowieje. Podajemy na zimno i na ciepło, warzywa możemy urozmaicać według sezonu.