Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na pieczarki faszerowane pysznym farszem z mięsa mielonego. To doskonała przystawka na każdą okazję.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 26
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 21
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 26
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 21
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 307
Składniki
Na patelni podsmażamy cebulę pokrojoną w kostkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Następnie dodajemy mięso, pokrojoną w kostkę paprykę i przyprawy. Całość mieszamy i smażymy kilka minut. Jak mięso mamy podsmażone to dodajemy koncentrat, zmniejszamy ogień i jeszcze chwilę smażymy. Zdejmujemy z ognia.
Pieczarki myjemy i osuszamy. Odrywamy ogonki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wypełniamy farszem.
Każdą pieczarkę posypujemy serem oraz posiekanym szczypiorkiem. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku ustawionym na funkcje góra-dół w temperaturze 180°C przez 25 minut. Gotowe…