Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na przekąskę.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 85
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 85
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3327
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1174
Składniki
Wykonanie: Pomidory opłukać, przekroić w poprzek na pół, odsączyć z soku i posolić. Powierzchnie przekrojonych pomidorów posypać żółtym serem. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 10 minut, do momentu rozpuszczenia się sera. Po upieczeniu posypać solą, pieprzem i posiekanym szczypiorkiem.