Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 88
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1176
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 88
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3328
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1176
Składniki
Wykonanie: Tuńczyka wraz z olejem utrzeć , dodać ugotowany ryż, bazylię, sos tatarski i dokładnie wymieszać. Następnie przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pomidory umyć, ściąć piętki które odłożyć i wydrążyć miąższ . Wnętrze pomidorów posolić, popieprzyć i napełnić nadzieniem z tuńczyka, po czym przykryć odłożonymi piętkami i podawać jako przystawkę.