Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba po grecku z dorszem i warzywami, idealna na wigilijny stół.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 313
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 27
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 313
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler zatrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Rybę umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem.
Rozgrzać patelnię z olejem i podsmażyć cebulę. Następnie w raz z cebulą podsmażyć resztę warzyw. Dodać przyprawy. Dusić pod przykryciem 5 minut. Dodać przecier pomidorowy i dusić całość pod przykryciem 20 minut. Na końcu solimy do smaku. Rybę obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Do naczynia kolejno wykładamy marynatę z warzyw i przekładamy kawałkami ryby. Całość należy ostudzić i odstawić do lodówki na kilka godzin. Gotowe !!!