Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne, aromatyczne danie. Polecam na podwieczorek lub kolację , jak kto uważa.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 647
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2105
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1327
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 150
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 109
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 647
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2105
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1327
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 150
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 109
Składniki
Kaszę jaglaną sparzyć wrzątkiem. Następnie ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cynamonu. Po ugotowaniu odcedzić. Brzoskwinie umyć, usunąć pestki i pokroić na plasterki. Do żaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem wkładać na przemian warstwę kaszy i pokrojone brzoskwinie. Z podanych proporcji powinny wyjść trzy warstwy kaszy i brzoskwiń. Zapiekać w nagrzanym piekarniku do 180 st. C około 30 minut. Podawać na ciepło.