Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna delikatna papryka, nadaje się do sałatek jak i bezpośrednio ze słoiczka:)
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
Z podanych składników przygotować zalewę. Wszystko wymieszać , zagotować i ostudzić. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w paski. Tak przygotowaną ułożyć w słoikach a następnie zalać wcześniej przygotowaną zalewą i pasteryzować 10 min. Papryka na miodzie jest bardziej kruchą skórkę niż z tradycyjnej zalewy octowej.