Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4915
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10535
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4915
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Składniki
Grzyby umyć i pokroić w dość duże kawałki i pogotować je chwile. Cebule pokroić w kostkę,dusić na oleju. Paprykę pokroić w paski i dodać do cebuli.
Grzyby dodać do papryki z cebulą. Następnie dodać koncentrat pomidorowy i resztę składników. Dusić 30min.
Następnie nakładać do słoików i pasteryzować ok 20 min. :)