Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie moim zdaniem idealne. Papryka pozostaje jędrna i zachowuje swój piękny kolor.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 22
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 314
Składniki
Słoiki wyparzyć, paprykę pozbawić gniazd nasiennych i błon , pokroić w paski ok.1cm. Cebulę Pokroić w ćwiartki i zblanszować we wrzątku ok. 5 min.
Przyprawy i zioła ułożyć na dnie słoika, układać paprykę przekładając ją cebulą, zalać wrzącą zalewą , na wierzch wylać po łyżce oleju na słoik.
Taką paprykę pasteryzujemy ok. 10 min, nie dłużej.
Warunkiem konsumpcji jest odpowiednie przeżarcie się składników. A więc zimą życzę smacznego , kolorowego , paprykowego frykasu.