Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do kanapek.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, oczyścić z nasion i zmielić. Następnie dodać cukier i gotować 15 minut na wolnym ogniu. Całość wymieszać, dodać kwasek i kilka kropli aromatu cytrynowego. Przelać do małych słoiczków, pasteryzować 15 minut i używać do kanapek, jaj, pieczeni i deserów.