Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco pasujące do siebie smaki!
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
Rukolę wymieszałam z oliwą, dodałam pestki granatu- one nadają kompozycji kwaskowości i słodyczy. Dodałam plasterki domowej kiełbasy one nadają słony i czosnkowy smak. Można użyć kupionej kiełbasy- zyska po przesmażeniu. Jeszcze parę plasterków rzodkiewki dla chrupkości Gotowe! Idealna sałatka do grilla dla fanów kiełbasy i nie tylko! Smacznego :)