Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i sycąca kolorowa sałatka z brokułem, ciecierzycą, szynką, pomidorami, roszponką i migdałami.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10533
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4914
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10533
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 901
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4914
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 838
Składniki
Brokuła dzielimy na małe różyczki, wkładamy do gotującej się wody na około 2 minuty, potem przelewamy zimną wodą. Szynkę kroimy w paski i przesmażamy na patelni na odrobinie oleju. Pomidory i pomidory suszone kroimy. Wszystkie warzywa i szynkę mieszamy. Dodajemy olej wymieszany z sosem włoskim. Przed podaniem posypujemy płatkami migdałowymi.