Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie gotowanych ziemniaków:) Polecam pyszną sałatkę z młodych ziemniaków, korniszonów, jajek, pora i sosu jogurtowo-majonezowego. Do sałatki możemy dodać mięsny dodatek np. kabanosy czy wędzonego kurczaka:)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 318
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 557
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 29
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 25
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 318
Składniki
Gotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na talerzu. Na nich układamy plastry gotowanych jajek, rzodkiewek i korniszony. Na wierzchu kładziemy posiekany w pół plastry por. Jogurt grecki, naturalny i majonez mieszamy, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy i polewamy składniki na talerzu. Całość posypujemy posiekanym koperkiem.