Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaczna sałatka z rukolą z dodatkiem suszonych pomidorów, cebuli, rzodkiewki oraz sosu francuskiego , a do tego jeszcze smacznie nadziane połówki jajek.
półmisek ,
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 28
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 559
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 31
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 66
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 28
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 324
Składniki
Sałatę opłukać, osuszyć, następnie rozłożyć na półmisku. Dodać umytą pokrojoną w plasterki rzodkiewkę oraz sparzony gorącą wodą i obrany ze skórki pokrojony pomidor oraz kilka suszonych pomidorów. Sałatkę polać sosem francuskim zrobionym według opisu na opakowaniu. Na sałatce ułożyć połówki ugotowany jajek z farszem. Farsz do jajek: Ugotowane jajka obrać ze skorupek, przekroić na połówki, wyjąc żółtka, Żółtka dodać do twarożku czosnkowego, dodać odrobinę pieprzu i soli do smaku oraz startą na drobnych oczkach rzodkiewkę. Dokładnie wymieszać. Takim farszem napełnić połówki jajek.