Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i marynowanymi pieczarkami to super smaczna przekąska idealna na każdą okazję, świetnie również sprawdzi się na świątecznym stole. Jest to pyszna, banalnie prosta i szybka w przygotowaniu sałatka, którą szczególnie polecam wielbicielom tuńczyka.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 35
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 342
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 35
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 342
Składniki
Marynowane pieczarki kroimy na mniejsze kawałki a następnie wrzucamy do miski. Ugotowane na twardo jajka kroimy w większą kostkę i dodajemy do pieczarek. Obraną cebulę drobno siekamy i łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Do sałatki wrzucamy również odsączoną z zalewy kukurydzę oraz odsączonego z oleju i rozdrobnionego tuńczyka. Na końcu dodajemy majonez, wszystko doprawiamy do smaku solą oraz czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.