Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników wystarczy, aby wyczarować naprawdę pyszny dodatek do mięs z rusztu. Ta kolorowa surówka do grilla z pewnością nie raz będzie gościć na waszych stołach.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Składniki
Kapustę poszatkuj drobno. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. To samo zrób z jabłkami. Cebulę pokrój w drobną kostkę.
Do dużej miski przełóż wszystkie warzywa. Dodaj do nich namoczone w gorącej wodzie rodzynki oraz posiekaną natkę pietruszki.
Sok z cytryny wymieszaj z oliwą oliwek, a następnie wymieszaj z warzywami. Całość dopraw solą i pieprzem. Odstaw na około 12-20 minut, aby smaki lepiej się połączyły.