Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 53
Składniki
Wykonanie: Fasolkę ugotować według opisu na opakowaniu i odcedzić. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, posolić i odstawić na godzinę po czym odcisnąć i połączyć z fasolą, zmiażdżonym czosnkiem, solą i cukrem do smaku. Następnie wymieszać z olejem, dokładnie wymieszać. Surówkę możemy podawać na ciepło jak i na zimno do obiadu.