Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie.
szatkownica, mały słoik
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 162
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5253
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4808
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 162
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5253
Składniki
Kapustę najłatwiej poszatkować przy użyciu szatkownicy. Składniki sosu można dać do małego naczynka albo jeszcze lepiej do słoiczka- po potrząśnięciu połączy się idealnie w emulsję. Kapustę najlepiej jest polać sosem około 20 minut przed podaniem, aby zdążyła zmięknąć.
Smacznego :)