Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna i najlepsza surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka. Trudno sobie bez niej wyobrazić drugie danie. Pasuje praktycznie do każdego mięsa. Można ją podawać do ziemniaków, ryżu, kaszy. Jest bardzo uniwersalna.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 783
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 783
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 81
Składniki
Kapustę niezbyt mocno odciskamy i siekamy. Dodajemy marchewkę, umytą, oskrobaną i startą na tartce o małych oczkach, a następnie jabłko również umyte, obrane i starte na grubych oczkach. Mieszamy z kapustą i doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.