Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka do której wykorzystuje resztki brokuła - nóżkę i łodyżki. Dodaję marchewkę, natkę i żurawinę dla słodkości a do tego sos majonezowo-jogurtowy. Szybko i zdrowo i nic się nie marnuje
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 25
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 307
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 556
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 25
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 62
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 19
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 307
Składniki
Brokuła i marchewkę zetrzeć na tarce (albo starkować w mikserze kuchennym), przełożyć do miski dodać posiekaną natkę i żurawinę. w misce wymieszać jogurt z majonezem, sokiem cytryny, solą i pieprzem. Zalać sosem surówkę, wymieszać.