Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska sałatka jarzynowa z ziemniakami i awokado. Ich dodatek zastępuje jajka i wzbogaca walory smakowe sałatki.
garnek, miska, deska do krojenia, nóż kuchenny
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Składniki
Warzywa ugotować w łupinach, każde osobno. Wystudzić i pokroić w kostkę. Podobnie pokroić kiszone ogórki. Awokado i wędlinę można pokroić w nieco większą kostkę. Cebulę pokroić w droną kostkę, pora w pół lub ćwierć plasterki. Posiekać natkę pietruszki, kilka listków zostawiając do dekoracji. Wszystkie składniki przełożyć do miski dodać majonez, śmietanę, posiekaną natkę, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać. Sałatkę przełożyć do salaterki i ozdobić natką pietruszki.