Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasę białą parzoną przygotowuje według tradycyjnego przepisu kuchni wielkopolskiej (zapraszam do mojego przepisu „Kiełbasa biała wielkopolska parzona”). Wersja dania z białą kiełbasą zasmażaną bez tłuszczu (w piekarniku) ale za to faszerowaną serem mozarella. Na danie to wpadłam …kiedy pękły mi kiełbasy podczas parzenia.
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 483
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 56
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 92
Składniki
1. Przygotowane białe kiełbasy nacinam tworząc kieszonkę. Wkładam w nią mozarellę. 2. Piekarnik nagrzewam do 180 st. C (grill z termo obiegiem) i wkładam kiełbaski. 3. Piekę na rumiano i tak długo aż ser się rozpuści.