Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10528
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4909
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10528
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4909
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
Paprykę pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie. dodać osączoną fasolę, kukurydzę, przecier pomidorowy oraz 1/2 szklanki wody. Całość doprawić do smaku (chili dodać w zależności od wytrzymałości naszego podniebienia na ostre smaki), zagotować. Parówki ponacinać, obsmażyć na oliwie. Podawać z sosem warzywnym i pieczywem Smacznego.