Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta jajeczna po 10. miesiącu"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 790
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 790
Duszone rzodkiewki przygotujesz w 3 sekundy. Zawarte w nich są liczne witamin...
Odsłon: 61
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 83
Składniki
Jajko umyj w gorącej wodzie, a następnie ugotuj na twardo.
Gdy ostygnie, delikatnie obierz je ze skorupki, opłucz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Do posiekanego jajka dodaj jogurt i widelcem dokładnie wymieszaj oba .
Szczypiorek starannie wypłucz pod bieżącą wodą. Delikatnie go osusz i drobno posiekaj.
Szczyptę szczypiorku dodaj do masy jajecznej, a potem ponownie wymieszaj pastę.
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>Źródło: Mam dziecko