Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na dobre śniadanie.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1180
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach w osolonej wodzie przez około 25 minut, po czym ostudzić i obrać Szynkę pokroić w drobna kostkę i z płatkami migdałowymi smażyć na oleju przez 5 minut na bardzo małym ogniu z dodatkiem posiekanej mięty i papryki. Następnie ziemniaki pokroić, połączyć z pokrojonymi korniszonami, szynką i majonezem, w razie potrzeby doprawić do smaku i starannie wymieszać. Podawać z dobrym pieczywem.