Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mięsożerców takich jak ja. Przepis moich koleżanek kucharek które gorąco pozdrawiam.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 66
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 993
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 345
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 66
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 993
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 345
Składniki
Długim cienkim nożem zrobić kieszenie na wylot. Nafaszerować mięso czym kto lubi, ja dodałem: śliwki, boczek i czosnek.
Natrzeć mięso solą, pieprzem, mielonym zielem ang. majerankiem i pozostawić w lodówce na ok. 1 godz.
Przed pieczeniem schab obłożyć plastrami słoniny, związać i zapakować do rękawa.
Czas pieczenia ok. 60 min. w temp. 180 st.C.