Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 484
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Składniki
Rozbić kotlety, posolić, popieprzyć, posmarować musztardą, polecam rosyjską. Na tak przygotowane mięso układamy plaster ogonówki, cebulę (cebulę zastąpiłam porem) i kawałek ogórka, zwijamy w rulonik i spinamy wykałaczką. Wkładamy do rondla i dusimy z cebulką, można zrobić sos według własnego smaku. Bardzo dobre smacznego.